СЕННИЦИ

Част от предимставата на сенника са: предпазва от слънце и ограничава вредните UV лъчи, не запарва, предпазва от избеляване, придава красив завършек на вашия екстериор.

Могат да бъдат изработени както от винил с пълноцветен печат, така и от акрилен  плат, от който предлагаме богата гама от цветове и десени.

Тип „Чупещо рамо”

Този модел сенници са изключително популярни. Можем да предложим голямо разнообразие от размери. Този тип сенници, могат да бъдат задвижвани (прибирани и спускани) както посредством ръчен механизъм (с манивела), така и с електрически двигател, който се управлява с дистанционно управление или бутон. За по-голямо удобство и сигурност  предлагаме възможност за монтиране на датчици за слънце и вятър.

Тип „Широкоплощни”

Този тип позволяват засенчване на по-големи открити площи.

Тип „Кошница”

Подходящ е за малки пространства. Добро решение е за засенчване на прозорци и врати. Придават красив и френски чар на екстериора.

.

Тип „Шарена сянка”

Изработваме ги от винил, винилна мрежа или акрилен плат. Представляват леки ефирни ленти, които създават  така наречената „шарена“ сянка, подходящи за летни обекти  близо до морето, създават красив „бохемски“ чар.