ТЕНТИ

Тентите са не само за предпазване от слънчева светлина или дъжд, но и придават красив щрих на фасадата. Изработваме нашите тенти от винил или акрилен двойно промазан плат с UV-защита на марката “Dickson”. Разнообразието на цветове и десени ги прави лесни за съчетаване с всеки екстериор.

Предлагаме пълноцветен печат върху виниловите и акрилните тенти. Както и изработка и монтаж на  рекламни надписи от PVC  или термотрансферно фолио.

 

Стационарни тенти – изработи от винил или акрилен плат, монтирани върху стационарна метална, алуминиева или дървена конструкция. Имат дълъг живот и са усточиви при дъжд, вятър и сняг. По този начин позволяват дълго използване на покритото пространство. Предлагаме и изработка на метални конструкции към тях, които са строго съобразени с пространсвото и изискванията на клиента.

Подвижни тенти тип „Пергола“ – този тип тенти навлезе през последните години и в България. Изключително стилен, елегантен и функционален вариант за покриване на открити  пространства. Изработени са изцяло от алуминий, който е прахово боядисан и устойчив на влага. Винилът, от който се изработват е специално разработен за този тип тенти. Задвижването става с електрически мотор, управляван с дистанционно. Водата се отвежда в специални скрити улуци в основната конструкция на тентата.  Може да се постави диодно осветление, което се включва и изключва посредством димерно дистанционно.