ВЕТРОУПОРНИ ЗАВЕСИ

Ветроупорните завеси са сигурен начин за предпазване от вятър, студ, дъжд. Те намират все по-широко приложение. Изработваме ги от прозрачно PVC фолио (кристал) с дебелина 0,6 мм или 0,8 мм и са подходящи за затваряне на тераси, веранди, зимни градини, барбекюта, беседки, търговски обекти, кафета и много др.

Материалът, който използваме предпазва от UV лъчите и старее бавно.

Обкантваме кристала с винил с плътност 650 гр., който придава допълнителна здравина и устойчивост на завесата.

На всяка една завеса могат да бъдат монтирани рекламни надписи от PVC или перфо фолио.

Според използвания обков предлагаме следните видове завеси:

  • Стационарни завеси (на копчета) – прибирането/спускането на завесата е вертикално, като се навива ръчно нагоре. – Този вариант е подходящ за заведения и частни имоти, при които няма нужда от често отваряне и затваряне.

 

  • Завеси на релси – Движението на завесата е хоризонтално (ляво – дясно) . Има най – широко приложение, лесно се обслужва както отвътре, така и отвън. Подходящо за затваряне на отвори, които често се използват.
  • Ветроупорни завеси на валове (с механизъм) движението на завесата е вертикално (горе – долу), посредством механизъм, който се задвижва с манивела. – този вариант може да бъде изпълнен и с електрически двигател, като задвижването става с дистанционно управление или бутон.  Подходящ е за трудно достъпни места.